Club Trade staat voor duurzaamheid
Koop/verkoop en sponsor je club
Re-use = Reduce

Waarom Club Trade ?

Sporten wordt net als sportkleding steeds duurder, kinderen groeien snel uit hun kleding of besluiten te stoppen met hun sport. De sportkleding blijft dan vaak in de kast liggen terwijl die makkelijk nog een ronde meekunnen. Je kan specifieke clubkleding te koop aanbieden via een marktplaats maar dan moet het wel goed omschreven worden, mocht het opvallen bij een lid van dezelfde sportvereniging. Daarnaast zal iemand uit Maastricht niet geintresseerd zijn in een clubtenue van iemand uit Groningen. Club Trade biedt elke sportvereniging of club de mogelijkheid om een unieke pagina aan te bieden bij hun leden waar zij makkelijk sport- en of clubkleding kunnen kopen of verkopen.

Voordelen van Club Trade.

  • Doordat de kopers en verkopers bij elkaar in de buurt wonen, hoeft er minder verstuurd te worden. Dit is beter voor het milieu. 
  • Doordat sportkleding via Club Trade hergebruikt zal worden zal de productie van nieuwe kleding verminderen, uiteindelijk zal hierdoor het gebruik van grondstoffen worden verminderd. 
  • De verkoper ontvangt direct 90% van de verkoopprijs op zijn/haar rekening, 5% gaat naar de betreffende club of vereniging en 5% gaat naar Club Trade (administratiekosten). Indirect sponsort u uw eigen club of vereniging.
  • Uw club of vereniging heeft zijn eigen pagina waardoor u alleen sportkleding ziet die van uw club of vereniging is, u hoeft niet eindeloos door het algemene aanbod te scrollen om te vinden wat u zoekt. Uiteraard kunt u ook een bezoekje plegen op de unieke pagina van een club of vereniging bij u in de buurt.
  • Club Trade maakt het mogelijk dat mensen met een kleine beurs ook toegang krijgen tot hoogwaardige sportkleding.

Club Trade staat voor Duurzaamheid!

Heeft uw vereniging nog geen pagina? plaats dan uw item onder Club Trade.

 

Contactformulier
#replace title#