Informatie voor verenigingen

Eigen unieke club pagina
Duurzaam
5% van elke verkoop

Waarom een eigen pagina?

Vroeger hing er bij de sportvereniging in de kantine vaak een mededelingenbord waar leden sportkleding te koop aanboden aan andere leden. In de loop der jaren is een dergelijk bord bijna overal verdwenen en heeft internet de functie van het bord als het ware overgenomen.

Sporten wordt steeds duurder, mede door de energie crisis is dit zichtbaarder geworden. Maar niet alleen de contributie stijgt, ook de aanschaf van de sportkleding stijgt. In Nederland zijn er steeds meer mensen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen en moeten gaan bezuinigen op hun sportabonnement. Een ander voorbeeld is nadat een kind uit zijn sportkleding is gegroeid, of zelfs gestopt is met de sport, de club gerelateerde sportkleding vaak onderin een kast verdwijnt terwijl deze makkelijk nog een ronde mee kunnen gaan. Hier komt Club Trade met een oplossing!

Wat heeft het als voordeel?

Door het aanbieden van een eigen pagina draagt u bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Door het aanbieden van uw eigen clubpagina biedt u uw leden de mogelijkheid om clubkleding en materialen aan te bieden en te kopen. Het grote voordeel is dat de kleding of materialen langer gebruikt zullen worden en dat er uiteindelijk minder geproduceert zal worden en daardoor minder grondstoffen gebruikt zullen worden. Uiteindelijk is dat voor iedereen op de wereld beter! Doordat uw leden allemaal in de buurt van uw vereniging wonen zal er eerder bij elkaar langs gegaan worden om deze spullen bij elkaar op te halen, of er wordt afgesproken op de club waar de spullen van eigenaar zullen wisselen. Hierdoor zal de sportvereniging ook dienen als een contactpunt; een win-win situatie.

Maar wat leeft het u als club nu echt op?

U biedt uw leden niet alleen de mogelijkheid aan om via Club Trade te handelen maar het levert u als club ook geld op. Van elke euro dat uw leden via Club Trade verkopen zal 10% worden ingehouden. 5% voor Club Trade (onderhoud platform en marketing) en 5% voor u als club. Alleen moeten uw leden wel via Club Trade handelen en betalen!!! Handelen uw leden niet via Club Trade dan profiteert u als club of vereniging er niet van.

Na afname van een pagina krijgt u een Banner via de mail welke u kan plaatsen op uw website en mee kan sturen via nieuwsbrieven en dergelijke correspondentie richting uw leden. U krijgt tevens 5 posters en 20 flyers welke u in uw Clubhuis/Kantine kunt ophangen en verspreiden. Twee maal per jaar (elke 6 maanden) krijgt u een overzicht van de omzet vanuit uw vereniging en zal Club Trade het bedrag naar de vereniging overmaken. U kunt dit naar eigen inzicht koppelen aan bijvoorbeeld uw jeugdafdeling of een speciaal evenement.

Wat kost dit?

Verenigingen met 0 tot en met 250 leden: € 10,-- per maand, exclusief BTW, te betalen per jaar (€120,-- exclusief BTW)  

Verenigingen met 251 tot en met 750 leden: € 15,-- per maand, exclusief BTW, te betalen per jaar (€180,-- exclusief BTW) 

Verenigingen met meer dan 750 leden: € 20,-- per maand, exclusief BTW, te betalen per jaar (€ 240,-- exclusief BTW) 

 

Let op, nu het 1e jaar het goedkoopste abonnement voor alle verenigingen !!!!!!!!

Contactformulier
#replace title#