Gegevens
Hockey
Rotterdam, Nederland

OMHC is veel meer dan een hockeyclub; OMHC is een "professionele", goed georganiseerde, financieel gezonde hockeyvereniging, met een open cultuur die gedragen wordt door vrijwilligers waar plezier, respect, trots, prestatie, ambitie en maatschappelijke betrokkenheid centraal staan.

Ons voortbestaan als club komt voort uit de kracht van het collectief. Samen maken we OMHC tot wat het is vandaag, van onze jongste jeugdleden tot onze meest ervaren senioren en van onze vrijwilligers tot onze trouwe supporters.

Sportief gezien zijn we trots dat ons Heren 1 team acteert in de eerste klasse en ons Dames 1 team in de derde klasse speelt. Beide teams tonen een gezonde ambitie om hogerop te komen, een ambitie die de club steunt en toejuicht.

In onze jeugdafdeling schitteren onze eerste elftallen door te concurreren in de (sub)top van de competitie, hetgeen reflecteert op de kwaliteit van onze jeugdopleiding.

Onze breedtesport jongste jeugd, jeugd- en seniorenteams, veruit de grootste groep sporters binnen de vereniging, strijden wekelijks met plezier op eigen niveau. Omdat deze groep een belangrijk onderdeel uitmaakt van onze vereniging is hiervoor apart een Hoofdtrainer Breedtesport benoemd.

Onze vereniging is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, maar het is 'voor en door' de leden. Dat betekent dat wij niet zonder de reusachtige inspanningen van onze vrijwilligers kunnen. Zij staan aan de basis van onze successen en verdienen dan ook onze diepste dankbaarheid.

Contactformulier
#replace title#